Employee engagement

Zonder draagvlak geen transitie. Maar hoe zorg je dat iedereen aan boord is? Met onze creatieve en speelse aanpak enthousiasmeren wij medewerkers om digitale ontwikkelingen en kansen te signaleren en hun rol hierin te pakken. Een effectieve manier om jouw organisatie up to speed te brengen en te houden op het gebied van digitale technologie, duurzame innovaties en nieuwe werkwijzen.

Onze visie

Nieuwe dingen leren vraagt om aanpassingsvermogen, en dat is niet altijd makkelijk. Zeker niet wanneer er verschillende veranderingen tegelijkertijd plaatsvinden of wanneer jij je net thuis voelt in de huidige manier van werken. Toch geloven wij dat mensen goed in staat zijn om een verandering te omarmen, mits zij hierin goed worden begeleid. Maar hoe doe je dat? Simpel; make it fun.

Door nieuwe digitale thema’s in spelvorm of workshops te gieten, worden medewerkers niet direct aangesproken op wat ze (nog niet) kunnen, maar ontdekken ze in groepsverband spelenderwijs nieuwe mogelijkheden.

Hoe wij jou helpen

Wij maken verandering toegankelijk, begrijpelijk én aantrekkelijk voor iedereen in de organisatie. Met inspiratiesessies, spellen, workshops en begeleiding op de werkvloer bereiden we mensen voor op verandering. Dat is altijd maakwerk. Zo maken we werknemers enthousiast en zorgen voor de handvatten om zelf bij te dragen. Onze Shapers zijn toegankelijk en denken mee. Samen werken we aan een cultuur waarin een mindset van continu leren en experimenteren de norm is.

“Ze voelen aan wat een groep nodig heeft, durven uitdagend te zijn en mensen een spiegel voor te houden. De opbouw van het programma stond als een huis. Gebundelde lef, kennis en energie die aan het denken zet en tegelijkertijd uitnodigt om aan de slag te gaan.”

Brend Knuvers – Head of Shared Sales bij T-Mobile