Digitally Yours

Wij zijn Digital Shapers. Wij werken elke dag aan een toekomst waarin digitale technologie en mensen het beste in elkaar naar boven halen. Door technologie te omarmen kunnen we grote dingen bereiken. Hoe? Laat ons je helpen bij jouw digitale transformatie; van inspiratie en activatie tot realisatie.

“We maken technologie relevant voor jouw bedrijf en industrie. In alles wat we doen, stellen we mensen centraal omdat zij het verschil maken voor organisaties met een missie.”

Marelle van Beerschoten, Founder Digital Shapers

“Wij werken niet met vastomlijnde plannen. Wil je aansluiten bij de belevingswereld van een organisatie, dan is flexibiliteit in aanpak voorwaardelijk om het verschil te maken.”

Jeroen Rycken – Digital Transformation Manager

“Ik krijg energie van een team dat zich openstelt en durft te veranderen. Dat het digitale vraagstuk met beide handen aangrijpt en los komt.”

Maartje Denkers – Digital Transformation Manager

Onze missie

Wij stellen mensen en organisaties in staat hun bedrijfsstrategie, manier van werken en expertise te versterken met digitale technologie. Zo kunnen zij voorop blijven lopen en een positieve impact maken op de wereld van vandaag

Bekijk onze aanpak

Onze visie

Om succesvol te kunnen transformeren blijkt keer op keer dat de menselijke kant ingewikkelder is dan keuzes en implementatie rondom technologie zelf. Daarbij onderschatten we de complexiteit van data en technologie niet, maar we durven hardop te zeggen dat mensen de sleutel tot succes letterlijk in eigen hand hebben.

Voor veel mensen is gewortelde patronen doorbreken een uitdaging. Ook is het lastig om een uitgestippeld pad te creëren voor een complexe verandering. Hoe je er ook richting aan geeft, onderweg kom je van alles tegen. Toch denken wij dat mensen digital skill gaps goed kunnen overwinnen. Dat vraagt wel om overtuiging, aandacht en toewijding.

Onze inspiratie

Dit is precies waarom Digital Shapers zich op de mensen van de organisatie richt. We weten uit ervaring hoe we wél richting kunnen geven aan transformatie. We kunnen op gestructureerde manieren bijsturen, begeleiden en als geen ander formuleren waarom een transformatie belangrijk is voor de organisatie en zo iedereen overtuigen van de urgentie. We definiëren wat er op individueel- of team niveau verandert in het werk. Zo maken we verandering duidelijk, persoonlijk en positief.

Mensen met verbindende talenten, de voorlopers, de vertalers en de vormgevers: we hebben ze nodig en zorgen er daarom voor dat ze de ruimte krijgen. Gezamenlijk werken we aan een digitale mindset waarbij alles uit de potentie van technologische ontwikkelingen gehaald wordt. Onze Shapers kunnen de snelheid van digitale transformatie beïnvloeden. Niet alleen het resultaat is hierin belangrijk, maar ook de ervaringen die we opdoen op de weg daarnaartoe. Zo dragen we bij aan een betrokken en faciliterende organisatie. Door mensen op de eerste plaats te zetten halen we het meeste uit de technologie.

Dat vind je in ons DNA

We make impact
We dagen uit op huidige status quo en werken vanuit een gevoel van urgentie. In alles wat we doen zijn we gedreven om een positieve impact te maken. 

We connect
Wij creëren een inclusieve omgeving. Door onze toegankelijke houding moedigen we aan om ideeën en perspectieven met elkaar te delen. Wij geloven dat verbinding leidt tot nieuwe inzichten en kansen.  

We make it fun
Wij inspireren met onze creatieve ideeën en energieke aanpak. Zo zorgen wij ervoor dat werken waardevol én vooral ook leuk is. 

Vacaturepagina
team foto