The Analytics Academy

Onze visie

The Analytics Academy is een samenwerkingsverband tussen ORTEC, Universiteit van Amsterdam én Digital Shapers. Het biedt een breed pallet aan opleidings- en trainingsprogramma’s om data science-capaciteiten op te bouwen. Zowel middels inhouse programma’s waarin organisaties middels een op maat gemaakt programma werken aan hun data volwassenheid en kennis. Maar ook open enrollment courses waar deelnemers uit verschillende organisaties deelnemen aan een vastgesteld curriculum. Onze missie is om organisaties en individuen te helpen meer data-gedreven te worden en zo meer waarde te leveren!

Programma’s 

The Analytics Academy biedt verschillende programma’s voor verschillende doelgroepen: van C-level executives tot hardcore data scientists en van Teamleiders tot Product Owners. Wij geloven dat het toepassen van analyse en datawetenschappen, organisaties kan helpen om betere keuzes te maken en professioneler te werken. Daarom bieden we passende cursussen voor alle lagen en expertises in het bedrijf. 

Onze partners

The Analytics Academy is een samenwerking met de Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam, ORTEC én Digital Shapers. Deze samenwerking zorgt ervoor dat we de nieuwste kennis en inzichten uit de academische wereld delen én onze programma’s aansluiten bij de dynamiek die speelt binnen organisaties.   

analytics academy

Onze aanpak

Bij The Analytics Academy streven we naar de juiste afstemming tussen leerdoelen en de context van de organisatie.  

Voor de in-house programma’s ontwerpen we samen een curriculum en programma dat perfect past bij de behoeften van de organisatie. Vaak is dit een combinatie van opleidingen, data-projecten in de praktijk én activatie. Op deze manier zorgen we dat de opgedane kennis meteen toegepast kan worden in de praktijk en dat de kennis geborgd blijft.  Wil je meer weten bekijk dan: https://www.theanalyticsacademy.com/