ORTEC & Digital Shapers

Een complementaire samenwerking

Digital Shapers werkt nauw samen onze business partner ORTEC. Dit doen we om onze klanten volledig te kunnen ondersteunen in het ontwikkelen van een data-gedreven organisatie. In de Verenigde Staten, Atlanta, heeft Digital Shapers een business unit gericht op Change Management rondom de implementatie van ORTEC producten en de veranderingen die daarbij plaatsvinden in de organisatie van klanten.

In samenwerking met ORTEC en de Universiteit van Amsterdam bieden wij opleidings- en trainingsprogramma’s aan om Data Science capaciteiten op te bouwen.

Lees meer over onze samenwerking in The Analytics Academy.

ORTEC Change Management

Ons team in de VS brengt een schat aan expertise en ervaring mee om een soepele en succesvolle adoptie van ORTEC’s geavanceerde oplossingen te garanderen. We begrijpen de unieke uitdagingen en kansen van elke industrie, en we zijn toegewijd om onze diensten aan te passen aan de specifieke behoeften van elke klant.

Geen ORTEC-klant maar wel ondersteuning nodig? Wij zijn gespecialiseerd in het assisteren van ORTEC-klanten, maar we zijn ook verheugd om onze diensten uit te breiden naar niet-ORTEC gerelateerde klanten. Ons veelzijdige team is uitgerust om samen te werken met een breed scala aan bedrijven, waarbij we innovatieve oplossingen en strategische begeleiding bieden om technologische vooruitgang te stimuleren.

Neem vandaag nog contact op met Maartje.

Ben je een bestaande ORTEC-klant die ondersteuning zoekt of een nieuwe partner die klaar is voor verandering? Neem dan een kijkje op onze Engelse ORTEC pagina voor meer uitleg over onze toegevoegde waarde.

Of neem contact op met Maartje om te bespreken hoe wij jouw organisatie kunnen versterken door middel van transformatie, naadloze technologie-adoptie of strategische implementaties.

Contact: maartje.denkers@ortec.com