Shaping DHM Infra

Project

Teamdag

Expertise

Change management

Teamevent Digitale Transformatie & duurzaamheid.

DHM Infra maakt zich hard voor slimme mobiliteit, natuurinclusieve infrastructuur en en gezond stedelijk leven. Zij geloven in een duurzame toekomst, met de inzet van digitale techniek. Om kansen rondom de actuele thema’s duurzaamheid en digitale transformatie te creëren is bewustwording nodig. DHM Infra heeft daarom aan Digital Shapers gevraagd om invulling te geven aan hun interactieve interne kennisevenement DHM Quarterly. 

DHM Infra

Aanpak 

Wij hebben een op maat gemaakt dagprogramma samengesteld om de deelnemers te inspireren en bewust te maken van hun bijdragen aan de digitale transformatie van DHM Infra. 

Een greep uit het programma: 

  • Keynote digitale transformatie: Wat is het en wat drijft het? 
  • Paneldiscussie: In gesprek met ketenpartners over digitale ontwikkelingen in de sector 
  • Workshop: Maatschappelijke impact met technologie? 
  • Een workshop waarin de deelnemers kansen hebben geïdentificeerd in relatie tot relevante Sustainable Development Goals (SDG’s) voor DHM. 
  • Presentatie & FutureCV opdracht: Wat zijn relevante digitale vaardigheden en hoe blijf je je ontwikkelen? 

Resultaat

De eerste stap naar verandering is het creëren van urgentie en bewustwording. De deelnemers hadden na afloop een beter begrip van digitale transformatie en hun rol daarin, zowel binnen DHM Infra als bij de organisaties van hun opdrachtgevers. Medewerkers van DHM Infra hebben handvatten om verdere invulling te geven aan de duurzame en digitale ambities van DHM.