Podcast

Het ecosysteem bepaalt het succes van een platform

Aflevering 19

32 min. 37 sec

Sangeet Paul Choudary

Als het om platforms gaat, denkt iedereen meteen aan Uber en Airbnb. Het platformmodel wordt echter steeds meer geïntroduceerd door bedrijven in traditionele markten. Platforms veranderen de spelregels en zetten deze traditionele markten vaak op hun kop. Maar moet elke organisatie een platform opzetten? Welke stappen moet een organisatie ondernemen om een ​​platform te vormen? En wat wordt er van de interne organisatie verwacht?

We spreken hierover met Sangeet Paul Choudary, dé expert op het gebied van platformeconomie. Sangeet is door het World Economic Forum geselecteerd als Young Global Leader, is bekend van zijn bestsellers Platform Revolution en Platform Scale en adviseert meer dan 35 Fortune500 organisaties.

U kunt ook toegang krijgen tot de e-learningprogramma’s van Sangeet op: http://platform.institute.

Voor onze podcast-abonnees hebben we een speciale aanbieding:

  • 57% korting (nu $ 299 in plaats van $ 699) op de Startup-cursusvoor degenen die in deze periode een platformstart bouwen. Gebruik couponcode STARTUP2020.
  • 22% korting (nu $ 1299 in plaats van $ 1699) op de Enterprise-cursus gericht op managers van grote ondernemingen. Gebruik couponcode ENTERPRISE2020.

Deze podcast is opgenomen in het Engels!