#ShapingDigital

Digitalisering versnellen: lessen uit de praktijk

23 april  |  15:00 – 17:00 uur  |  Edge Stadium Amsterdam

Inhaalslag maken op het gebied van digitalisering? Of versnellen om ambities waar te maken? Jij ziet dat het hard nodig is, maar de urgentie in de organisatie ontbreekt soms nog. Hoe bereik je dan toch grote vooruitgang? 

De afgelopen jaren hebben wij talloze grote familiebedrijven en organisaties geholpen om hun ambities waar te maken door de digitalisering te versnellen.

Twee inspirerende sprekers én oud klanten van Digital Shapers, delen hun ervaring in het succesvol omgaan met de uitdagingen van digitale transformatie.

  • Bjørn Kreijen – Director Digital & eCommerce bij Boels
    Bjorn zal vertellen over de enorme digitaliseringsslag die hij en zijn team bij Boels hebben gemaakt in de afgelopen jaren. Hij zal ingaan op de uitdagingen waarmee ze werden geconfronteerd, hoe ze zijn omgegaan met verandermanagement in de internationale organisatie, en dit alles in de context van gelijktijdige overnames en verschillende integraties. Een complex speelveld waarin gewerkt wordt aan grote ambities.

  • Maarten Mackaaij – Commercial Director bij Van Leeuwen Buizen
    In een interview met Marelle deelt Maarten zijn inzichten over het realiseren van digitale versnelling in de organisatie. In het bijzonder op het gebied van digitale innovatie en digital sales. Met een achtergrond bij Mammoet en ERIKS heeft hij meerdere uitgangspunten meegemaakt. Hij zal ervaringen delen over het organiseren van innovatie, afwegingen en voorwaarden om te kunnen versnellen met digitalisering, en omgaan met bekende weerstand. Maarten gaat graag in gesprek!

Benieuwd hoe je Inhaalslag kan maken op het gebied van digitalisering? Of versnellen om ambities waar te maken?

We nodigen je met veel plezier uit om dit uitgebreider te bespreken tijdens de volgende editie van #ShapingDigital op dinsdag 23 april van 15.00 tot 17.00 uur in Edge Stadium Amsterdam. Aansluitend een borrel!

Meld je aan door te mailen naar info@digitalshapers.nl