#ShapingDigital

Digital Mindset & Capabilities: Fit for the Future

7 september 2023  |  16:00 – 18:00 uur  |  Edge Stadium Amsterdam

Hoe ontwikkelen organisaties de digitale mindset en vaardigheden om toekomstbestendig te blijven? En wat is de rol van leiderschap daarin?

Technologische innovaties als AI ontwikkelen zich in razend tempo en transformeren de huidige manier van werken. Om als organisatie nu én in de toekomst relevant te blijven, is het ontwikkelen van een digitale mindset en nieuwe technologische vaardigheden cruciaal. De potentie van technologie wordt namelijk alleen benut als medewerkers de technologie willen én kunnen toepassen. 

Benieuwd hoe je als organisatie de essentiële digitale mindset en vaardigheden ontwikkelt bij jouw medewerkers? En welke rol jij als leider hierin speelt? We nodigen je met veel plezier uit om dit uitgebreider te bespreken tijdens de volgende editie van #ShapingDigital op donderdag 7 september van 16.00 tot 18.00 uur in Edge Stadium Amsterdam.

In een inspirerende en interactieve sessie gaan we onder andere in gesprek met onderstaande experts: 
Jeroen de Mast
(Professor Data-Driven Business Innovation aan de UvA)
vertelt over de cruciale rol van leiderschap in het realiseren van een digitale organisatie en workforce. 

Kristel Breukers
 (Talent Development Manager bij PON)
deelt hoe PON bezig is met het creëren van een digitale workforce en wat de best practices en uitdagingen zijn.

Ben jij als manager opzoek naar concrete handvatten om de volgende stap te zetten naar een digitale workforce? En ben je bereid om jouw uitdagingen te delen en wil je graag leren van anderen? Meld je dan aan voor deze editie van #ShapingDigital op ons kantoor via het onderstaande formulier! ​