#ShapingDigital

Digitale adoptie: haal meer waarde uit nieuwe technologie

23 november 2023  |  16:00 – 17:30 uur  |  Online event

Hoe zorg je dat digitale technologie en de mensen in jouw bedrijf het beste in elkaar naar boven halen?

Nieuwe technologie biedt talloze mogelijkheden om ons werk te verbeteren, maar ondanks de tijd en het geld dat we erin investeren, lukt het niet altijd om de verwachte resultaten te behalen.

De potentie van nieuwe technologie wordt alleen benut als mensen deze willen én kunnen toepassen. Dit vereist zowel visionair leiderschap om de juiste technologieën op waarde te schatten, als medewerkers die deze waarde weten te realiseren. Digitale adoptie is dus niet een eenmalige gebeurtenis, maar een continu proces waarin een organisatie steeds beter wordt in het zich aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen.

Als sponsor van deze initiatieven wil je een balans vinden tussen vooruitkijken en ondersteuning bieden in het heden. Tijdens dit event gaan we dieper in op hoe je de adoptie van nieuwe tools en werkvormen in jouw organisatie kunt vergroten:

  • ASML: Monique van den Biggelaar – Tindemans en Willem Scholte vertellen hoe de Digital Adoption Engine de adoptie van tools in het bedrijf versnelt.
  • Cisco: Annelies Jutte bespreekt hoe het adoptieproces al begint voordat een technologie wordt aangeschaft en hoe je de adoptie tijdens het hele proces kunt meten en verbeteren.
  • Digital Shapers: Jeroen Rycken deelt een case over hoe verandermanagement bijdraagt aan een hogere adoptie en het versnellen van waarde uit nieuwe technologie.

Ben je bereid om jouw uitdagingen te delen en wil je graag leren van anderen? We nodigen je met plezier uit om deel te nemen aan ons online event op donderdag 23 november van 16:00 tot 17:30. Meld je aan via het onderstaande formulier!