#ShapingDigital

Chat GPT & Other Open AI Tools

18 april 2023  |  16:00 – 18:00 uur  |  Online Event

Hoe kun je deze hulpmiddelen kunt gebruiken om je bedrijf te versterken?

Graag nodigen wij jou uit voor een spannend evenement waarin de laatste ontwikkelingen op het gebied van chatGPT en andere Open AI-tools aan bod komen. Zoals je waarschijnlijk weet, hebben Open AI en chatGPT het potentieel om een breed scala aan industrieën te transformeren, van gezondheidszorg tot financiën, tot onderwijs en daarbuiten.

Maar het gaat niet alleen om de technologie zelf – het gaat erom hoe we die kunnen gebruiken om de problemen op te lossen waarmee we geconfronteerd worden. Daarom hebben we voor dit evenement leiders uit verschillende sectoren samengebracht. Door van elkaars ervaringen te leren, kunnen we nieuwe manieren vinden om Open AI en chatGPT in te zetten voor echte oplossingen.

Tijdens het evenement krijg jij de kans om van experts in het veld te horen over de nieuwste ontwikkelingen in Open AI en chatGPT. Ook krijg je de kans om in contact te komen met andere deelnemers en jouw eigen ervaringen te delen.

Wij geloven dat door mensen uit verschillende sectoren samen te brengen, we een ruimte voor dialoog en kennisdeling kunnen creëren die ons allemaal kan helpen te leren en te groeien. Door dit evenement bij te wonen, kunt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Open AI en chatGPT en nieuwe manieren ontdekken om deze technologieën in uw werk te gebruiken.

Neem voor meer informatie contact met ons op.