#ShapingDigital

Generative AI

26 mei 2023  |  16:00 – 18:00 uur  |  Online Event

Ben jij benieuwd hoe je deze hulpmiddelen optimaal kunt inzetten?

Wij willen je graag uitnodigen voor een opwindend evenement waar we de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van chatGPT en andere OpenAI-tools zullen bespreken. Zoals je wellicht al weet, hebben OpenAI en chatGPT de mogelijkheid om diverse industrieën te veranderen, zoals gezondheidszorg, financiën, onderwijs en meer.

Maar het gaat niet alleen om de technologie zelf – het gaat erom hoe we die kunnen gebruiken om de problemen op te lossen waarmee we geconfronteerd worden. Daarom hebben we voor dit evenement leiders uit verschillende sectoren samengebracht. Door van elkaars ervaringen te leren, kunnen we nieuwe manieren vinden om Open AI en chatGPT in te zetten voor echte oplossingen.

Tijdens het evenement zullen experts je een kort overzicht geven van drie essentiële OpenAI-tools die kunnen worden gebruikt om bedrijfsresultaten in een groot aantal sectoren te benutten – Codex, Dall-E 2 & ChatGPT4.

We zijn ervan overtuigd dat door mensen uit diverse sectoren samen te brengen, we een omgeving kunnen creëren waarin dialogen plaatsvinden en kennis wordt gedeeld. Dit biedt ons allen de mogelijkheid om te leren en te groeien. Door deel te nemen aan dit evenement, kun je up-to-date blijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van OpenAI en chatGPT, en tevens nieuwe manieren ontdekken om deze technologieën toe te passen in jouw werk.

Neem voor meer informatie contact met ons op.